Destilát zo sliviek sa vyznačuje svojou typickou, jemne sladkou, korenistou arómou s odtieňom mandle, ktorá vychádza z chuti jadierka kôstky. Odporúčame podávať ku korenenému bielemu mäsu.
Odporúčame konzumovať vychladené na teplotu 16-18°C.
Destilát zo sliviek sa vyznačuje svojou typickou, jemne sladkou, korenistou arómou s odtieňom mandle, ktorá vychádza z chuti jadierka kôstky. Odporúčame podávať ku korenenému bielemu mäsu.
Odporúčame konzumovať vychladené na teplotu 16-18°C.
dddddDestilát zo sliviek sa vyznačuje svojou typickou, jemne sladkou, korenistou arómou s odtieňom mandle, ktorá vychádza z chuti jadierka kôstky. Odporúčame podávať ku korenenému bielemu mäsu.
Odporúčame konzumovať vychladené na teplotu 16-18°C.