Cashcane Saloon Cask 55% 0,7l (čistá fľaša)
Vôňa je poznačená dubovým drevom, v ktorom rum niekoľko rokov zrel, veľmi vyvážená aj napriek 55%. Dobre zaoblená sladká chuť, dokonale vyvážená, s vanilkovou, drevenou a kávovou úpravou. Každý z kolekcie rumov Cashcane tvorí zmes rumov pochádzajúcich z Barbadosu, Panamy a Trinidadu, ktoré sú 3 poprednými krajinami v produkcii rumu z Karibiku. Rumy Cashcane sú vo veku od 6 do 8 rokov a zrejú v starostlivo vybraných 220 litrových sudoch.
Súvisiaci tovar
La Maison du Rhum – St.Lucia je malý, pohádkový ostrov v západní části Karibiku s dlouhou historií destilace ceněných rumů.
Zafra znamená v preklade zber cukrovej trstiny. Cukrová trstina pochádzajúca z Panamy sa zbiera ručne a z nej získaná melasa sa destiluje v kolonovom destilačnom zariadení....
Old Bert Winter Spiced Recipe No.130 je ideálne vyladený na zimu. Jamajský pot still rum dopĺňa 100% prírodný macerát z rôznych korenín – perzská limetka, pomarančová kôra,...
Myers´s Original je tmavý rum, hlboko mahagónový rum. Mieša sa z 9-tich vybraných jamajských rumov, vyrábaných kotlíkovou destiláciou. Zreje 2 až 4 roky v sudoch z...
Dominikánsky rum Kirk and Sweeney Gran Reserva Superior má zvláštne očarujúcu hlbokú jantárovo-medenú farbu. Zvodná vôňa tohto rumu vyniká tónmi sušeného ovocia, opaľovaného...
Podobné produkty
Spoločnosť A.H.Rise opäť vyrobila niečo jedinečné a výnimočné. Každé vydanie sa vyrába vo veľmi malých sériách po menej ako 2000 fliaš. Počet fliaš sa bude líšiť od šarže k...
Značka The Demon's Share predstavuje nový, až 12 rokov zrejúci rum, ktorý si získal meno La Recompensa del Tiempo alebo po slovensky "Odmena času".
Cristóbal Niña je prémiový rum z Dominikánskej republiky, ktorý dozrieva v tropickom prostredí 8 až 12 rokov v bývalých sudoch po Bourbone. Niña sa pôvodne volala Santa Clara,...
Lahodná kombinácia dominikánskeho rumu (7 rokov zrenia systémom solera) a prírodného extraktu z najvzácnejších kakaových bôbov odrody Criollo, ktorá tvorí len 3-5% svetovej...
Tento jedinečný Filipínsky rum sa vyrába z cukrovej trstiny, ktorá rastie na hore Mt. Kanlaon. Zreje v dubových sudoch po dobu siedmych rokov. Vyznačuje sa jantárovou farbou a...
