Mount Gay Black Barrel Double Cask Blend 43% 0,7 l
Rum sa vyrába z dvoch typov zrelých rumov. Prvý rum sa vyrába kotlíkovou destiláciou, druhý kontinuálnou destiláciou. Zmes následne zreje vo vypálených sudoch po bourbone. Rum je vyrábaný v malých sériách a je pripomienkou 310. výročia založenia liehovaru.
Súvisiaci tovar
Rum Plantation Grande Réserve pochádza od majstrov zo spoločnosti Maison Ferrand. Dostal do vienka zlatú farbu, jedinečne sladkú arómu a chuť, ktorá upúta začiatočníka, ale aj...
Tento rum je komplikovanou fermentovanou zmesou melasy, cukrovej trstiny, potom destilovaný v oceľových rúrkach, potom je dlho zrený v dubových sudoch solera metódou a finálne...
Je destilovaný z čistej melasy po 4-5 dňovej fermentácii. Spočiatku dozrieva v tropickej klíme ostrova Fidži po dobu 2 až 3 roky, následne je presunutý na juhozápad Francúzska,...
Cachaca je nápoj, ktorý je neodmysliteľne spojený s históriou a tradíciami Brazílie. Dozrieva v kvalitných dubových sudoch podľa dlhoročnej tradície. Nega Fulo má veľmi príjemnú...
Ručne vyrábaný rum, opulentná zmes výberových rumov vo veku 8-15 rokov, s ľahkou a vyváženou kvetinovo – ovocnou chuťou s ostrejšími tónmi. Aróma perfektne vyvážená medzi...
Podobné produkty
Diplomático Ambassador je trstinový tmavo zlatistý rum, ktorý zreje v sudoch z amerického bieleho dubu, v ktorých predtým zrel 12 rokov bourbon. Následne dva roky ešte dozrieva...
Secreto Mistico ponúka prémiový destilát na báze rumu zmiešaný s prírodnou a exotickou chuťou inšpirovanou chuťou džungle. Každý dúšok je cestou do sveta neopakovateľnej chuti,...
El Dorado Special Reserve 21 Years Old je dvadsaťjedenročný rum z Guyany. Je to zmes kvalitných rumov, z ktorých najmladší má 21 rokov. Dozrievajú v dubových sudoch po bourbone....
Tento jedinečný Filipínsky rum sa vyrába z cukrovej trstiny, ktorá rastie na hore Mt. Kanlaon. Zreje v dubových sudoch po dobu siedmych rokov. Vyznačuje sa jantárovou farbou a...
Bacardi Superior Najľahšie Bacardi zrejúce minimálne jeden rok, dvakrát starostlivo filtrované cez drevené uhlie, pred zrením a po ňom, prevláda aróma a chuť vanilky a marhúľ,...
