Bumbu Rum 40% 0,7 l
Bumbu rum, ktorý prišiel na slovenský trh iba nedávno je vytvorený z tých najlepších ingrediencií, aké môže Karibik ponúknuť. Jeho história siaha až do obdobia 16. a 17. storočia, kedy bola vytvorená pôvodná receptúra, ktorá sa zachovala až dodnes. Pôvodní obyvatelia tento skvelý rum nazývali Bumbu, čo údajne v ich natívnom jazyku znamenalo - jemný. Receptúra Bumbu sa zachovala dodnes a okrem toho, že Bumbu Rum Co. o sebe tvrdí, že produkuje najjemnejší rum na svete sa môže pýšiť aj faktom, že ostali verní pôvodnému zloženiu bez akýchkoľvek pridaných konzervantov alebo chémie.
Súvisiaci tovar
Krásny trinidadský rum z liehovaru založeného v roku 1824. Rebellion Rum je obzvlášť jemný blend autentických karibských rumov, ktorý svojou chuťou vychádza z tradície...
Tento lahodný rum značky Dictador, zrejúci systémom Solera, sa vyrába v Kolumbii. Dozrieva medzi 8 až 14 rokom, s priemerným vekom zrenia 12 rokov. Rum sa riedi na silu fľaše...
Rum je zmesou dvojnásobne destilovaných alkoholov, zo šťavy z cukrovej trstiny a melasy, ktoré starnú v sudoch z európskeho a amerického dubu, ako aj dubu Chiapas po dobu...
Dos Maderas Selección vzniká zmiešaním prémiového rumu Dos Maderas 5 + 5 PX s tými najlepšími desaťročnými rumami z Barbadosu a Guyany. Vďaka tomu sa Vám najprv na poschodí...
Secreto Mistico ponúka prémiový destilát na báze rumu zmiešaný s prírodnou a exotickou chuťou inšpirovanou chuťou džungle. Každý dúšok je cestou do sveta neopakovateľnej chuti,...
Podobné produkty
Bacardi Superior Najľahšie Bacardi zrejúce minimálne jeden rok, dvakrát starostlivo filtrované cez drevené uhlie, pred zrením a po ňom, prevláda aróma a chuť vanilky a marhúľ,...
Sailor Jerry je koreneným karibským rumom, ktorý obsahuje podľa pôvodnej receptúry zázvor, škoricu, klinček, vanilku a infúziu prírodnej limetky. Námornícky rum, na ktorého...
Rum Plantation Grande Réserve pochádza od majstrov zo spoločnosti Maison Ferrand. Dostal do vienka zlatú farbu, jedinečne sladkú arómu a chuť, ktorá upúta začiatočníka, ale aj...
