Abuelo Anejo 12YO 40% 0,7l
Rum Abuelo 12YO je dvanásťročný panamský tmavý rum od spoločnosti Ron Abuelo. Dozrieva v sudoch od whiskey, ktorá mu dodáva zreteľnú sladkú vanilkovú chuť. Tento 12-ročný rum bol uvedený na trh v roku 2009, je elegantný, ľahko dymový a bohatý. V tom istom roku bol ocenený zlatou medailou v degustačnej súťaži Ministry of Rum Tasting Competition.
Súvisiaci tovar
Limitovaná edícia vyrábaná zo 100% čistej cukrovej trstiny. Rum je flaškovaný ručne a každá fľaša ma vlastné sériové číslo, čím získavate absolútne orginálny a jedinečný...
Úžasná novinka zo srdca tropickej Panamy! Piquero je úplne nový rumový spirit s pôsobivým chuťovým profilom. Jeho jemná, no bohatá chuť vám odhalí tóny čokolády, orechov,...
Lahodná kombinácia dominikánskeho rumu (7 rokov zrenia systémom solera) a prírodného extraktu z najvzácnejších kakaových bôbov odrody Criollo, ktorá tvorí len 3-5% svetovej...
Zaya je miešaný rum. Každá zložka, ktorú obsahuje má minimálne 16 rokov. Ich spojením vzniká mäkký, zaoblený rum s príjemným charakterom s tónmi vanilky a karamelu.
Ron Zacapa Centenario XO sa vyrába destiláciou z čistého panenského sirupu cukrovej trstiny.Zreje systémom Solera, v nadmorskej výške 2333 metrov v Guatemale.Obsahuje rumy o...
Číslo 1919 je typické práve pre Angostura rum, nakoľko v roku 1932 vypukol v pálenici požiar s katastrofickými následkami. Celá destilérka ľahla popolom. Zachoval sa jeden...
Podobné produkty
The Demon's Share Rum je rum, ktorý predtým ako uzrel svetlo sveta podliehal niekoľkoročným prípravám. Špičkový rum z exotickej Panamy, v ktorom sa snúbia chute a vône o akých...
Značka The Demon's Share predstavuje nový, až 12 rokov zrejúci rum, ktorý si získal meno La Recompensa del Tiempo alebo po slovensky "Odmena času". The Demon's Share 12 Years...
Angostura 1824 Limited Reserve je zmes najjemnejších rumov pozbieraných osobne master blenderom z vybraných sudov. Tieto rumy zrely najmenej 12 rokov v sudoch z amerického dubu...
Tento rum je komplikovanou fermentovanou zmesou melasy, cukrovej trstiny, potom destilovaný v oceľových rúrkach, potom je dlho zrený v dubových sudoch solera metódou a finálne...
