Moët & Chandon Rosé Imperial 12% 0,75l

1 hodnotenie
Značka: Moet & Chandon

Šampanské - značkové - neročníkové, svieže víno s ovocno korenistým charakterom

Šampanské Moët & Chandon je synonymum prvotriednej kvality, dokonalosti, exkluzivity a nadčasovej elegancie. Stalo sa žiadaným návštevníkom vo svete noblesy. Nechýba na žiadnej významnej spoločenskej udalosti v Paríži, Londýne, Miláne, New Yorku či v Tokiu. Je priateľom červených kobercov, dodáva lesk slávnostiam a dotvára výnimočnosť každého okamihu.

Dostupnosť Skladem (2 ks)
Môžeme doručiť do:
22.4.2024
Kód: 1574-1591
€60 €50 bez DPH
Moët & Chandon Rosé Imperial 12% 0,75l
1 hodnotenie
Značka: Moet & Chandon
5,0 1 hodnotenie

Šampanské krásnej lososovoružovej farby s medeným odleskom a jemným perlením je sprevádzaná výraznou ovocnou vôňou zrelých malín, lesných jahôd a ostružín. V jeho elegantnej chuti taktiež pretrvávajú ovocné tóny lesných jahôd, borievok a so živou kyselinkou na pozadí. Dochuť vína je krásna a dlhá.

Moët & Chandon je oficiálnym dodávateľom šampanského pre kráľovské rodiny vo Veľkej Británii, v Dánsku a Španielsku. Zlatý poklad z pivníc Moët & Chandon objavil dokonca aj Vatikán a bez rozpakov ho môžeme nazvať „učebnicou dejín“, pretože sa stal svedkom a hosťom mnohých historických udalostí. Od roku 1987 sa meno Moët & Chandon spája s iniciálkami LVMH (Louis Vuitton Moet & Hennesy), pod ktorými sa ukrýva svetový líder v oblasti luxusných produktov.

Dodatočné parametre

Kategória: Šampanské
Hmotnosť: 2 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: