Enamor Yuzu 15% 0,7l

Neohodnotené
Značka: Enamor

Spoločnosť Isake International uviedla nový yuzu likér vyrobený vo Francúzsku s názvom Enamor.

Vyrába sa v oblasti Cognac v malom domčeku s názvom Jules Bremant a používa ovocie yuzu pestované v blízkosti Toulouse na juhozápade Francúzska.

Celé ovocie sa maceruje v brandy po dobu 11 mesiacov, potom dozrieva mesiac v 20-ročných sudoch po koňaku. Citrus junos – yuzu je citrusové ovocie z Japonska. Toto ovocie pripomína „malý grapefruit“, môže byť zelené alebo žlté – závisí od stupňa zrelosti. Je veľmi aromatické, kombinuje chute mandariniek, limetiek a citrónov. Farba : číra, ale hustá, s bledo zlatými odleskmi Vôňa: bergamotová aróma doplnená ľahkou vôňou grapfruitovej kôry Chuť: delikátna exotická krémová chuť.

Položka bola vypredaná…
Dostupnosť Vyprodáno
Kód: 3503-3526
€30 €25 bez DPH
Enamor Yuzu 15% 0,7l
Neohodnotené
Značka: Enamor
Enamor Yuzu 15% 0,7l
Novinka Tip

Enamor

Spoločnosť Isake International uviedla nový yuzu likér vyrobený vo Francúzsku s názvom Enamor.

Vyrába sa v Cognac v malom domčeku s názvom Jules Bremant a používa ovocie yuzu pestované v blízkosti Toulouse na juhozápade Francúzska. Celé ovocie sa maceruje v brandy po dobu 11 mesiacov, potom dozrieva mesiac v 20-ročných sudoch po koňaku.

Bol založený spoluzakladateľom spoločnosti Isake a someliérom Xavierom Chapelou spolu so Seema Lohia, indickou filantropkou, ktorá je zároveň mladšou sestrou Lakshmiho Mittala, giganta v oceľovom priemysle.

Chapelou povedal, že Lohia ho kontaktovala po prehliadke Isake Classic spoločnosti, kde ochutnala saké vyrobené Chapelouom a jeho ženou. To jej veľmi zachutilo a poprosila Xaviera, či by spolu nevytvorili nový produkt. Cieľom ich produktu bolo vziať kultúry Francúzska, Japonska a Indie - dizajn fľaše bol inšpirovaný japonskou sofistikovanosťou a jednoduchosťou.

Citrus junos – yuzu je citrusové ovocie z Japonska. Toto ovocie pripomína „malý grapefruit“, môže byť zelené alebo žlté – závisí od stupňa zrelosti. Je veľmi aromatické,  kombinuje chute mandariniek, limetiek a citrónov.

Dodatočné parametre

Kategória: Likéry
Hmotnosť: 2 kg
Položka bola vypredaná…

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: