Gérard Bertrand Vin Doux Naturel Maury Tuilé 2010 0,75l

Neohodnotené
Značka: Gérard Bertrand

Gérard Bertrand Vin Doux Naturel Maury Tuilé
2010

Fortifikované víno - odrodové - vyzreté víno s prítomnosťou sekundárnych i terciálnych nuáns

Dostupnosť Skladem (10 ks)
Môžeme doručiť do:
22.4.2024
Kód: 3423-3445
€13,85 €11,54 bez DPH
Gérard Bertrand Vin Doux Naturel Maury Tuilé 2010 0,75l
Neohodnotené
Značka: Gérard Bertrand
Gérard Bertrand Vin Doux Naturel Maury Tuilé 2010 0,75l
Novinka

Fortifikované víno s intenzívnou vôňou sušeného ovocia a kandizovanej pomarančovej kôry. V chuti je hrejivé a delikátne. Záver s tónmi horkej čokolády so štipkou orientálneho korenia. Skvelé k syrom s modrou plesňou na povrchu.

Fortifikované víno - odrodové - vyzreté víno s prítomnosťou sekundárnych i terciálnych nuáns.

Gérarda Bertranda môžeme bez predsudkov považovať za vyslanca regiónu. Reprezentujú to najlepšie, čo môže južné Francúzsko ponúknuť. Vína nesú podpis svojho majiteľa v podobe vyváženosti, harmónie chuti, elegancie a čistej chuti ovocia.

Vinárstvo úspešne spája víno s turizmom, kultúrou a gastronómiou. Vplyvná doména sa však čoraz častejšie presadzuje aj v kolekcii luxusnejších vín. Z celkovej rozlohy viac ako 400ha sa jednotlivé usadlosti vinifikujú samostatne.

Každá z nich oslovuje znalcov vlastným štýlom a príbehom. Domaine de Villemajou kúpil Gérardov otec v roku 1970 s dnes už 100 ročným Carignanom. Domaine de Cigalus – ako neoficiálne Grand Cru Classé juhu má od roku všetky vína certifikované Biadynamic – Demeter. Château l´Hospitalet v La Clape s konceptom hotela, reštaurácie a kultúrneho centra s letnými jazzovými koncertmi. Toto unikátne víno je od roku 2013 taktiež certifikované Biodynamic – Demeter.

 

Dodatočné parametre

Kategória: Červené víno
Hmotnosť: 2 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: