Chivas Regal Ultis Whisky 40% 0,7 l (kazeta)

Neohodnotené
Značka: Chivas Regal

Chivas Ultis je prvá blended malt scotch whisky vyrobená z piatich precízne vybraných jednosladových whisiek. Každá z nich reprezentuje päť generácií Chivas Regal Master Blendrov. Zo všetkých zásob whisiek, ktoré používa Chivas na miešanie svojich produktov, tieto prísne kritériá spĺňalo iba 1% jednosladových whisiek.

Dostupnosť Skladem (2 ks)
Môžeme doručiť do:
3.4.2024
Kód: 825-842
€185 €154,17 bez DPH
Chivas Regal Ultis Whisky 40% 0,7 l (kazeta)
Neohodnotené
Značka: Chivas Regal
chivas regal ultis 20 year old p12755 20845 image
Tip

Chivas Regal

Najobľúbenejšia prémiová whisky na svete

Srdcom tejto prémiovej whisky sú vyzreté, lahodné jednosladovky, harmonicky zladené s najkvalitnejším obilím zo všetkých kútov Škótska. Spoločnosť Chivas Brothers disponuje najväčšou zásobou zrejúcich whisky, z ktorých čerpá pre dosiahnutie stálej, stabilne jemnej, plnej, ľahko ovocnej chuti Chivas Regal. Pije sa nielen čistá, ale je tiež skvelým základom luxusných variantov klasických koktailov na báze whisky.

Chivas Regal Ultis
Chivas Ultis je prvá blended malt scotch whisky vyrobená z piatich precízne vybraných jednosladových whisiek. Každá z nich reprezentuje päť generácií Chivas Regal Master Blendrov. Zo všetkých zásob whisiek, ktoré používa Chivas na miešanie svojich produktov, tieto prísne kritériá spĺňalo iba 1% jednosladových whisiek. O každej z nich by sa dali písať celé knihy, a všetky pochádzajú výlučne zo zásob destilérky Chivas Regal. Vôňa je zmyselná a sladká po broskyniach a červenom jablku, s tónmi škorice a karamelu. V chuti dominujú mandarínky, broskyňové tóny, pikantný karamel, klinčeky a škorica.

 

Dodatočné parametre

Kategória: Škótska whisky
Hmotnosť: 2 kg
Alkohol: 40%
Objem: 700 ml

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: