Chivas Regal 12YO GB 40% 0,7l

Neohodnotené
Značka: Chivas Regal

Chivas Regal pochádzajúca z najstaršieho fungujúceho liehovaru v regióne Scottish Highlands je známa mimoriadnym výberom sladových whisky. Zreje 12 rokov a výsledkom jej zrenia je bohatá a štedrá whisky s tónmi medu a lieskových orieškov a s dlhým krémovým finišom.

Položka bola vypredaná…
Dostupnosť Vyprodáno
Kód: 820-837
€24,90 €20,75 bez DPH
Chivas Regal 12YO GB 40% 0,7l
Neohodnotené
Značka: Chivas Regal

Najobľúbenejšia prémiová whisky na svete

Srdcom tejto prémiovej whisky sú vyzreté, lahodné jednosladovky, harmonicky zladené s najkvalitnejším obilím zo všetkých kútov Škótska. Spoločnosť Chivas Brothers disponuje najväčšou zásobou zrejúcich whisky, z ktorých čerpá pre dosiahnutie stálej, stabilne jemnej, plnej, ľahko ovocnej chuti Chivas Regal. Pije sa nielen čistá, ale je tiež skvelým základom luxusných variantov klasických koktailov na báze whisky.

Chivas Regal 12 YO
Chivas Regal 12 YO je najmladšou dvanásťročnou whisky z dielne Chivas Brothers. Je to luxusná miešaná škótska whisky, ktorá sa vyrába z viac ako 40 najlepších jednosladových whisky. Táto zmes v sebe ukrýva vôňu divokých byliniek, rašeliny, medu a ovocných sadov. Farba tejto whisky je žiarivo jantárová, vôňa pripomína lesné kvety, vres a med. Chuť je bohatá a hebká.

 

Dodatočné parametre

Kategória: Škótska whisky
Hmotnosť: 2 kg
Alkohol: 40%
Objem: 700 ml
Položka bola vypredaná…

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: