Nikka Coffey Gin 47% 0,7 l (kartón)
Šikovní majstri v liehovare Nikka sú jednoducho géniovia. Začali vyrábať gin podobne ako whisky takzvanou "Coffey" destiláciou, ktorej pôvod siaha do vzdialeného Škótska. Základom ginu je destilát zo zmesi jačmeňa a kukurice. Následne sa pridávajú botaniká, ale nie hocijaké. Sú to výhradne rastliny rastúce v Japonsku - amanatsa, kabos, yuzu, či sansho paprika.
Súvisiaci tovar
Roku Gin je skutočným klenotom Japonska.Kategoriu ginov si len málokto spojí práve s Japonskom,ktoré dokázalo,že i táto východná krajina dokáže produkovať skvelý gin,ktorý...
Gin22 je ručne vyrábaný gin, destilovaný v malých šaržiach v srdci Európy, v Prahe.Starostlivo vybrané najkvalitnejšie tradičné Botanicals s výberom miestnych surovín dávajú...
Four Pillars Spiced Negroni Gin bol vôbec prvý gin vytvorený špeciálne pre koktail Negroni. Je to vysoko aromatický, bohatý a (áno) korenistý gin s veľkou silou a intenzitou. Na...
Podobné produkty
WienGin Violet je dokonalá revolúcia proti sociálnej osamelosti, izolácii a súženiu. Staré viedenské príslovie hovorí: na smrť vystrašený je g'sturb'n. Kesselbrüder opäť...
Larios Rosé Gin má krásne ružové sfarbenie a ovocnú chuť vďaka čerstvým jahodám. Larios je jednou z najpopulárnejších značiek ginov vo svojej domovskej krajine, Španielsku....
Osvetlite temnotu: Sýto čierne rastlinné látky dodávajú tomuto ginu jeho mystickú fialovú farbu. Pri kontakte s tonikom alebo kyslými nápojmi sa odhalí magická premena na...
Gin inšpirovaný Guatemalou a mayskou kultúrou vyrábajú remeselne a päťkrát destilujú v medenom kotlíkovom destilačnom zariadení. Používajú bobkový list, čierne korenie, citrón,...
Double Yuzu Gin sa destiluje v liehovare Akita v prefektúre Akita v Japonsku na ostrove Honšú. Prefektúra Akita sa nachádza na pobreží Japonského mora a rozprestiera sa východne...
Four Pillars Chardonnay Barrel Gin je jemný a super chrumkavý gin. Chuť vyzrievaná v sudoch z francúzskeho dubu ex-Chardonnay je ľahká a krémová, zakončená pretrvávajúcim...
Gin s provensálskymi bylinkami a ružovým vínom. Citrusy, tymián, ruže a provensálska levanduľa
