Cointreau 40% 1 l (čistá fľaša)
Cointreau - francúzsky pomarančový likér, jeho vznik sa datuje do roku 1849.
Jeho presná receptúra je držaná v tajnosti, v zásade však ide o spojenie neutrálneho liehu .
Jedinečná chuť získaná výťažkami kôry horských haitských pomarančov a ďalších citrusových plodov z Brazílie a Španielska.
Hotový likér sa necháva nejaký čas uležať.
Súvisiaci tovar
Jägermeister - bylinný likér so silnou, výraznou vôňou, citlivo vyváženou horkosladkou chuťou a príslovečne priaznivými účinkami na tráviacu sústavu. Vyrába sa podľa tajnej...
V jeho srdci sa miešajú bohaté a voňavé talianske byliny s exotickými drevinami dodávajúcimi intenzívnu arómu s horkosladkým okrajom. Martini Rosso zostáva autentickým vermútom;...
Pimm's No.1 vymyslel v roku 1823 James Pimm, barman a majiteľ jednej reštaurácie v Londýne. Vyrába sa zmiešaním alkoholu, presnejšie ginu, s rôznymi bylinkami a korením, vrátane...
Podobné produkty
Tento mimoriadny likér prináša jedinečný a absolútne výnimočný zážitok. Snúbi sa v ňom plná krémová chuť čerstvej smotany, kvalitnej, trikrát destilovanej írskej whisky, vanilky...
Lillet Francúzske aperitívové víno Tajná receptúra zahŕňa maceráciu ovocia v brandy po dobu štyroch až šiestich mesiacov. Desať rôznych ovocných koncentrátov, ako napríklad z...
Delikátny likér z rumu z Panenských ostrovov. Likér je zmiešaný z rumu A.H. Riise X.O. Reserve, čerstvej smotany, vanilky, karamelu, kakaa a je dosladený trstinovým cukrom....
Luxardo Maraschino predstavuje klasické talianské umenie výroby likérov a jeho patentované balenie je považované za fľašu-ikonu určenú pre širokú verejnosť. Ide o jeden z mála...
Tento mimoriadny likér prináša jedinečný a absolútne výnimočný zážitok. Snúbi sa v ňom plná krémová chuť čerstvej smotany, kvalitnej, trikrát destilovanej írskej whisky, vanilky...
Mancino Vermouth Secco je vyrobený fortifikovaním vína Trebbiano di Romagna a infúzie 19 aromatických rastlín. Má intenzívnu arómu stredomorských byliniek, šalvie, majoránky a...
Lillet Francúzske aperitívové víno Tajná receptúra zahŕňa maceráciu ovocia v brandy po dobu štyroch až šiestich mesiacov. Desať rôznych ovocných koncentrátov, ako napríklad z...
